29 kwietnia 2021

Zielono nam

Wczoraj zrobione zdjęcia fragmentu dużego tunelu z nowalijkami. Reszta pozostaje przygotowana pod pomidora i ogórka, częściowo obsiana kapustnymi i koprem.


Zbliżenia. Mizuna i szpinak oraz dymka.


Co tam jeszcze? A, poziomki!


I coś na dokładkę. Wiosenne przyjemności, świeży jarmuż.

5 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. Tak, jest to coś co naprawdę potrafi podnieść nastrój, pomóc wytrwać w tych smutnych czasach. :)

      Usuń
  2. Niesamowite! Jak duzo robi tunel i to nawet nieogrzewany!
    Jak zielono. Super. Bedzie zdrowe jedzenie juz wkrotce.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, same jesteśmy zdziwione, bo jeszcze niedawno były spore mrozy noc w noc. Roślinki profilaktycznie nakryte były włókniną na noc i podlane. W dzień temperatura nawet przy zachmurzeniu jest wewnątrz dość wysoka. :)

      Usuń
  3. Pozazdrościć :) u nas cały czas bagno i pada...A i mały berbeć ogranicza czas pracy do minimum. Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń